Vergroot je vrijheid en probeer een scootmobiel! Kom oefenen op 2 middagen in Woerden.

Vergroot je vrijheid en probeer een scootmobiel!

De zon schijnt, het is prachtig weer en coronamaatregelen worden steeds soepeler. Tijd om er weer lekker op uit te gaan. Zelfstandig naar buiten kunnen om een boodschap te doen, een vriend te bezoeken of gewoon om lekker een frisse neus te halen en van de zon te genieten.

Als je slecht ter been bent is dit geen vanzelfsprekendheid. Een scootmobiel kan hier verandering in brengen. Het kan je mobiliteit en vrijheid enorm vergroten. Toch kan de stap naar een scootmobiel groot en spannend zijn, waardoor veel mensen het niet durven te proberen.

Stichting Thuishuis Woerden wil hierin helpen en in samenwerking met Norbert Driessen van www.scootmobielwoerden.nl 2 middagen organiseren waarbij je gratis en vrijblijvend een scootmobiel kan uitproberen!

Woensdag 30 juni tussen 14:30 – 16:30 uur bij de Irisstraat

Maandag 5 juli tussen 14:30 – 16:30 uur bij Weddesteyn

Op een veilig terrein, met begeleiding kan je een rustig kennismaken met het rijden op een scootmobiel. Ook als je al een scootmobiel hebt, maar niet meer weet hoe deze werkt of hem niet durft te gebruiken, ben je van harte welkom om te komen oefenen. De Thuisbus met het terras zal ook aanwezig zijn voor een lekker kopje koffie/thee en om even bij te komen van alle inspanningen.

Voor de meer ervaren scootmobiel rijders organiseren we op donderdag 8 juli van 13:30 – 16:30 uur weer een echte scootmobieltocht van ca 20 km in de omgeving van Woerden. Na aanmelden ontvang je een uitnodiging met meer informatie.

Opgeven voor 1 van de 3 activiteiten kan bij Stichting Thuishuis Woerden: 06-83405125 of info@thuishuiswoerden.nl  Voor meer informatie of vragen schroom niet contact met ons op te nemen.