Stichting Thuishuis Woerden zoekt BelMaatjes

Stichting Thuishuis Woerden is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet om eenzaamheid onder ouderen te voorkomen en te verminderen. Dit doen wij in Woerden, Kamerik, Harmelen en Zegveld.

Met een zeer pro-actieve werkwijze en de “geef-nooit-op”-methodiek ondersteunen wij ouderen om weer mee te doen. Ons uitgangspunt is altijd de vraag en behoefte van de oudere. Gericht op zelf-en samenredzaamheid, met als doel:

“Op een gezellige manier samen oud worden”

Het Thuishuisproject Woerden bestaat uit verschillende activiteiten:

Thuishuis, Thuisbezoek, Thuisbus, OuderMaatje, AutoMaatje

“Eenzaamheid voorkomen en verminderen door verbinding tussen ouderen onderling en met de maatschappij te vergroten. Dit doen we door inzet van vrijwilligers die worden ondersteund door professionals”

Door corona kunnen we veel dingen niet…maar wij kijken graag naar wat er nog wel kan!

Zo rijden onze AutoMaatjes gewoon door, doen we nog steeds Thuisbezoeken bij de echt eenzame ouderen en koppelen we BelMaatjes.

Bellen is coronaproof, gezellig en voor veel ouderen erg prettig.  Nu zijn wij in contact met meerdere ouderen die graag een vast BelMaatje zouden willen. Dit betekent, een oudere wekelijks of om de week bellen voor een gezellig praatje. Een simpel gebaar, van grote waarde.

We zoeken nog BelMaatjes, dus zou je willen helpen?

Laat het ons weten

Bel: 06-8340512 of Mail info@thuishuiswoerden.nl