Stichting Thuishuis Woerden bedankt Jan Ruyten

WOERDEN – Gisteren heeft voorzitter en grondlegger Jan Ruyten van het Thuishuisproject in Woerden afscheid genomen als voorzitter. Het stokje is overgedragen aan Petra van Dam. Jan blijft zich inzetten om eenzaamheid te verminderen en is druk bezig in andere gemeentes in het land Thuishuisprojecten op te zetten.
In de afgelopen 7 jaar heeft de Stichting onder de zeer gedreven, kundige en bezielende leiding van Jan Ruyten veel teweeggebracht in gemeente Woerden. Zoals de opening van het Thuishuis en het opzetten van een succesvol AutoMaatje project.

Onder de hoede van Jan is de Stichting uitgegroeid van 8 naar 70 uren vrijwilliger coördinatie, 100 vrijwilligers en een contact met ca 1000 ouderen. Na het opzetten van een Hospicehuis, Inloophuis, de 24 uur van Woerden en Thuishuisproject in Woerden verlegt Jan nu zijn focus naar de groeiende vraag naar Thuishuisprojecten in het land. Wij danken Jan Ruyten voor zijn tomeloze inzet in het voorkomen en verminderen van eenzaamheid onder ouderen in de gemeente Woerden en verwelkomen Petra van Dam die deze missie vol passie voort gaat zetten.