Laad uw accu op en ga mee toeren met de scootmobiel. Geef je nu op!

Laad uw accu op en ga mee toeren met de scootmobiel!

De zon schijnt, het is prachtig weer, tijd om er weer lekker op uit te gaan met de scootmobiel. Stichting Thuishuis Woerden organiseert dinsdag 21 juni a.s. weer de eerste scootmobieltocht van dit seizoen en wil iedereen met een scootmobiel van harte uitnodigen om mee te gaan!

Om 13:00 uur verzamelen we voor Weddesteyn, waar we eerst een aantal spelregels door zullen nemen. Daarna vertrekken we in colonne richting Harmelen, waar we zullen pauzeren voor koffie/thee met gebak bij de Kersenboerderij Oosterom. De hele tocht is ca 20 km lang en we verwachten om 16:00 uur weer in Woerden terug te zijn.

We rijden in een rustig tempo, dat voor iedereen goed en veilig bij te houden is. Er zijn begeleiders mee op de fiets en op de scootmobiel. Voor de noodgevallen staat er een bus standby om bij pech iemand op te kunnen pikken. Het is altijd een enorm gezellige middag!

Voor mensen die dit lezen en het toch een beetje spannend vinden, bel ons gerust voor vragen en ga vooral gewoon lekker mee. We hebben voldoende begeleiding om de spanning weg te nemen en het is een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten die ook een scootmobiel hebben.

Wil je graag mee? Geef je nu op via 06-83405125 of mail naar info@thuishuiswoerden.nl (aan de activiteit zijn geen kosten verbonden)