Het OuderMaatjes seizoen 2022 is geopend!

Het OuderMaatjes seizoen 2022 is geopend!

Het OuderMaatje is een uitje voor ouderen die nieuwe mensen willen leren kennen. Een gezellige middag gericht op het maken van nieuwe contacten met leeftijdsgenoten. Voorbeelden van uitjes zijn: een high-tea, bioscoopbezoek, vaartocht of scootmobieltocht.

De uitjes bieden de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en wellicht iemand te ontmoeten die dezelfde interesse of hobby heeft. Om vervolgens zelf nog eens mee af te spreken.

Data van OuderMaatjes liggen niet vast, maar zijn meerdere keren per jaar. Opgeven kan via de vrijwilligerscoördinator waarna de oudere een persoonlijke uitnodiging ontvangt op het moment dat een OuderMaatje gepland staat.

“Met een maatje van mijn eigen leeftijd, praat ik makkelijker over vroeger”

De eerste OuderMaatje activiteiten zijn geweest en zagen er zo uit:

De eerste scootmobieltocht van dit jaar was een feest!! 😃🥳☀️Een grote club oude bekende en nieuwe ouderen 👍🏼 Met z’n 25e in colonne richting Oosterom Kersen in Harmelen 🍒 Iedereen heeft volop genoten van het weer, de route, taart, kersen en bovenal van elkaar!! Want niks is zo leuk als met elkaar op pad 😃 ‘Samen is niet alleen’ 💚💙 De volgende tocht staat gepland op woensdag 27  juli.

Super gezellig!! Met leeftijdsgenoten varen om nieuwe contacten op te doen. Met ca 20 ouderen op de PartySchip SweetCaroline met Carolien de Ruiter-Roodhorst richting Bodegraven. Er worden gegevens uitgewisseld en nieuwe afspraken gemaakt 😃👏🏼👍🏼

Ben je of ken je een oudere die ook graag meer contact wil met leeftijdsgenoten bel naar 06-83405125 of mail info@thuishuiswoerden.nl Dan ontvangt u een uitnodiging voor de volgende OuderMaatje!