Thuisbus

De Thuisbus is een mobiele ontmoetingsplek voor ouderen in de eigen wijk. Een soort pop-up terras. Op de maandag, dinsdag en woensdag middag van 14:30 tot 16:30 uur staan we in 6 verschillende wijken van Woerden. Om de week op dezelfde vaste plek. Een keer in de maand op donderdag gaan we naar 1 van de omliggende dorpen; Kamerik, Harmelen of Zegveld.

We rollen de luifel uit, zetten stoelen en tafels voor de bus en de gezelligheid kan beginnen. Lekker dichtbij huis, gezellig een bakje koffie/Thee drinken met leeftijdsgenoten uit de buurt. Er kan ook een potje rummikub of jeu de boule gespeelt worden. Opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Iedereen is van harte welkom om te komen buurten en zo lang te blijven als u wilt. 15 min, 30 min of 2 uur. Alles is goed!

Hier op deze pagina vind u het programma met de data en locaties. Deze foldertjes zullen we ook in Woerden verspreiden om mee te nemen en eenmalig groot in de Woerdense Courant publiceren.

Met de Thuisbus willen we eenzaamheid onder ouderen verminderen en contacten in eigen wijk bevorderen. Door dichtbij de mensen te staan, hen actief te benaderen en een gezellige nostalgische plek te creëren, maken we het laagdrempelig en uitnodigend om te komen buurten bij de bus.