Extra activiteiten Week tegen de Eenzaamheid goed bezocht.

De extra activiteiten die zijn georganiseerd in het kader van de Week tegen de Eenzaamheid zijn zeer goed bezocht.

Woensdag 5 oktober 2022 organiseerde Stichting Thuishuis Woerden samen met andere vrijwilligersorganisaties uit het Netwerk Ouderen en Eenzaamheid, een koffie ochtend bij de Thuisbus naast de bibliotheek van 9:00-12:00 uur.

Naast de Thuisbus stond de Barista van Inloophuis ‘t centrum van het Leger des Heils die lekkere koffie/thee schonken. Statushouders van de organisatie Wij zijn Woerden hadden het weekend verse koekjes gebakken en vrijwilligers van Stichting Thuishuis, NPV, Stichting Ontmoeting, Zonnebloem, Handje Helpen, Buurtwerk, Hart voor Woerden en inloophuis ‘t centrum  gingen de markt op om mensen pro-actief uit te nodigen voor een gratis drankje en gezellig praatje bij de Thuisbus. Zij kregen dan een kaart als uitnodiging om na het winkelen even langs te komen.

Het werd een gezellige, druk bezochte ochtend met veel blije gezichten, serieuze gesprekken, lekkere koffie en goede live muziek van Anton.  

Terwijl dit gaande was vertrok de eerste vaartocht van de dag om 10:00 uur met de rondvaartboot Sweet Caroline. ca 15 ouderen genoten van een mooie rondvaart, een lekker hapje, drankje en elkaars gezelschap. Om 13:00 uur volgde er nog een rondvaart met nieuwe mensen om een hele geslaagde dag vol ontmoetingen mee af te sluiten.

Zie hieronder een aantal foto’s van de activiteiten.